Известие

Collapse
No announcement yet.

Търсене на десни врати (преден и заден)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търсене на десни врати (преден и заден)

Здравейте,

За огромно съжеление, един тъпак не е спазвал предимството на 4-ти км в София и ме удари (яко) от дясната стана.
    Дай боже колоната е здрава но имам 2 врати за смяна плус оправене на заден калник и десен праг.
    Вапрос сега, от каде да търся врати - нови и 2-ра рака ако се наляга ?
    Обадих се на Тнкар и там могат да ги поръчват (съвсем нови) но излиза около 1500лв на врата (само каросерята) които ми се струва надуто малко.
    Ако имате идей или предложение или опит, моля ви пишете.
    Също, ако знаете кой сервиз може да го направи и то да стане хубаво, мерси да кажете каде.

Благодаря предварително за помоща.
    Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Има някои неща, които задължително се вземат нови но за врати ще си луд да платиш за нови. Има доста морги - поразпитай малко и действаш.
    Нямаш ли каско и каква е оценката. Нямаш ли някоя и друга снимка да видим за какво става дума?
    безплатни обяви
    Моята 166

Comment

1500лв
      тя една кола с десен волан е около 2000-3000
      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Както казаха колегите, не се занимавай с нови части. Звънни на някоя морга - Италянеца или на Данчо от Перник той мисля имаше 166-ци на части - 0898 214 681 може ако купето е там да ти среже каквото ти трябва,
        и целият ремонт ще ти излезне колкото една врата.

Comment

Колега, аз си взех задна врата необорудвана за 150 лв от една морга в Драгичево.Имат 2 или 3 166 ци. Човека се казва Никола, ето ти и телефона : 0899921302
          Are you talking to me?

Comment

Резултат от идиоти които карат вСофия...

Ето на какво прелича моята Алфа сега след удара
            Дано да я оправят както триабва...
            Attached Files
            Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Е, че тя здрава бе.
              Споко нищо и няма.
              Кофти в случая, че все едно някой ти е отнел нещо. Все едно да хванеш жена ти с друг в леглото. Нищо и няма, ама чувство е друго вече
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

да колегата vincio е прав има там врати бях с него като си купи вратата влиза само на задната седалка в багажника не се събира
                ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
                ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

Mного мерси на всички за контактите и добри думи
                  Във търсене сме (по скоро сервиз които ще извърши ремонт) и се надявам да стане бързо.

Ще се опитам да снимам по време на ремонт за да видим промяната и най на края ресултат !!

... за поне един месец сега ще стискам палците...

Comment

Колега имам 4 врати резервни , но са без стъкла и са сиви ако имаш интерес ми пиши лично или ми се обади и ще се разберем нещо 0896801088 - Емо

Поправка - задната има стъкло
                    Last edited by EMo0o; d.m.y г., 22:14.
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Колеги, намерих 2 врати но нещо със дръжката ми беше страно предната (дясна т.е. на пътника) --> няма патрон за клуч.
                      Останових че тези са на 166 файслифт и се чудя дали са взаймно заменими със 166 преди файслифт.
                      Някой знае ли ??
                      Last edited by Christweil; d.m.y г., 23:16.

Comment

Първоначално публикувано от Christweil Покажи съобщение
                        Колеги, намерих 2 врати но нещо със дръжката ми беше страно предната (дясна т.е. на пътника) --> няма патрон за клуч.
                        Останових че тези са на 166 файслифт и се чудя дали са взаймно заменими със 166 преди файслифт.
                        Някой знае ли ??
                        Ръба на вратата не съвпада и по-точно на задната
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Working...
                        X